Magyar Falu Program

Önkormányzati temetők infrastrukturális fejlesztése

Kedvezményezett neve: Kétegyháza Nagyközség Önkormányzata

Pályázati felhívás neve (kódszáma): Önkormányzati temetők infrastrukturális fejlesztése MFP-ÖTIF/2021

Projekt címe: Kétegyháza Nagyközség temető fejlesztés, kegyeleti hűtő beszerzés

Szerződött támogatási összeg: 1.891.343,- Ft

Támogatás mértéke: 100%

A projekt tartalmának rövid bemutatása:

Kétegyháza Nagyközség Önkormányzata az "Önkormányzati temetők infrastrukturális fejlesztése" MFP-ÖTIF/2021 alprogram keretében a saját tulajdonban lévő, de vállalkozó által üzemeltetett ravatalozó épület kapacitás bővítését tűzte ki célul a jelen beruházással. A jelenleg használatban lévő kegyeleti hűtő mellett szükségessé vált egy korszerűbb, modernebb technikai paraméterekkel bíró hűtő beszerzése és üzembe helyezése. A zökkenőmentes üzembe helyezés érdekében az önkormányzat önerőből valósítja meg az épület belsőtereinek felújítását. A projekt a korszerű infrastruktúra biztosításával hozzájárul a települési szintű társadalmi, kegyeleti szolgáltatás minőségi javításához.

A személyes adatok kezelésével összefüggő tevékenységeinket az új Európai Uniós általános adatvédelmi rendeletben (GDPR: General Data Protection Regulation) kötelezően előírt és alkalmazandó szabályok tekintetében felülvizsgáltuk és elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy az abban, valamint a hazai hatályos jogszabályokban meghatározott követelményeknek megfelelően végezzük.

Az adatvédelmi dokumentumok a dokumentumtárban található.

 

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató