Polgármesteri Hivatal

Polgármesteri Hivatal

Nagyközségi Önkormányzat Polgármesteri Hivatal

H-5741 Kétegyháza, Fő tér 9.
Tel./Fax.: 06 66 250 122
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Jegyző: dr. Bálint Anna
email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Szervezeti egység, ügyintézők elérhetőségei

Hivatal ügyfélfogadása:

Hétfő: 08:00-10:00; 16:00-17:00
Kedd: ügyfélfogadás szünetel
Szerda: 08:00-10:00
Csütörtök: ügyfélfogadás szünetel
Péntek: 08:00-10:00

Kétegyháza Nagyközség Képviselő-testülete és szerveinek Szervezeti és Működési Szabályzata.

Név Beosztás Munkakör Mellék Email
Dr. Bálint Anna köztisztviselő jegyző 113 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Dr. Rákócziné Tripon Emese polgármester 115 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Abrudán Andrea társadalmi megbízatású alpolgármester
Tóthné Lelóczki Andrea köztisztviselő anyakönyvvezető, hagyatéki ügyek, igazgatási csoportvezető 133 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Bencze Róbert köztisztviselő iktatás    
Magony Ivett köztisztviselő pénzügyi csoportvezető 137 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Barabás Éva köztisztviselő pénzügy, könyvelés 141 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Novák Ágnes köztisztviselő pénztáros 139 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Sénerné Kiss Mária köztisztviselő adó ügyek 138 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Kászoni Erika köztisztviselő pénzügy, könyvelés 138  
Faurné Irimiás Mária köztisztviselő pénzügy, könyvelés 141 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Grósz Lászlóné köztisztviselő munkaügy, végrehajtás 127 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Kőszegi Évi köztisztviselő Igazgatási ügyek: méhek, közterület, közérdekű munka, kereskedelem 134 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Bécsi Istvánné köztisztviselő szociális ügyek  34 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Szabó Tamás közalkalmazott pályázatírás 114 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Molnár Gyula köztisztviselő műszaki ügyek 130 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A személyes adatok kezelésével összefüggő tevékenységeinket az új Európai Uniós általános adatvédelmi rendeletben (GDPR: General Data Protection Regulation) kötelezően előírt és alkalmazandó szabályok tekintetében felülvizsgáltuk és elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy az abban, valamint a hazai hatályos jogszabályokban meghatározott követelményeknek megfelelően végezzük.

Az adatvédelmi dokumentumok a dokumentumtárban található.

 

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató