Polgármesteri Hivatal

Polgármesteri Hivatal

Nagyközségi Önkormányzat Polgármesteri Hivatal

H-5741 Kétegyháza, Fő tér 9.
Tel./Fax.: 06 66 250 122
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Jegyző: dr. Medgyaszai László
email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Szervezeti egység, ügyintézők elérhetőségei

Hivatal ügyfélfogadása:

Hétfő: 07:30 - 16:00
Kedd: 07:30 - 12:00
Szerda: 07:30 - 16:00
Csütörtök: ügyfélmentes nap
Péntek: 07:30 - 12:00

Kétegyháza Nagyközség Képviselő-testülete és szerveinek Szervezeti és Működési Szabályzata.

Név Beosztás Munkakör Mellék Email
dr. Medgyaszai László köztisztviselő jegyző 113 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Dr. Rákócziné Tripon Emese polgármester 115 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Abrudán Andrea társadalmi megbízatású alpolgármester
Tóthné Lelóczki Andrea köztisztviselő titkársági feladatok, hirdetmények: föld, ingatlan 112 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Szántó Gabriella köztisztviselő anyakönyvvezető, igazgatási csoportvezető, iktatás, hagyatéki ügyek 133 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Magony Ivett köztisztviselő pénzügyi csoportvezető 137 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Barabás Éva köztisztviselő pénzügy, könyvelés 141 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Novák Ágnes köztisztviselő pénztáros 139 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Sénerné Kiss Mária köztisztviselő adó ügyek 138 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Járási Tünde köztisztviselő pénzügy, könyvelés 138 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Faurné Irimiás Mária köztisztviselő pénzügy, könyvelés 141
Grósz Lászlóné köztisztviselő munkaügy, végrehajtás 127 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Demeter Éva köztisztviselő szociális ügyek 134 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Bécsi Istvánné köztisztviselő szociális ügyek  34 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Szabó Tamás közalkalmazott pályázatírás 114 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
    építési-, bontási-, telekosztási-, csatorna-, víz-, közterületi-, út-, fakivágás, köztisztasági, és panaszügyek 130  

A személyes adatok kezelésével összefüggő tevékenységeinket az új Európai Uniós általános adatvédelmi rendeletben (GDPR: General Data Protection Regulation) kötelezően előírt és alkalmazandó szabályok tekintetében felülvizsgáltuk és elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy az abban, valamint a hazai hatályos jogszabályokban meghatározott követelményeknek megfelelően végezzük.

Az adatvédelmi dokumentumok a dokumentumtárban található.

 

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató