Magyar Falu Program

Önkormányzati tulajdonban lévő ingatlanok fejlesztése

Kedvezményezett neve: Kétegyháza Nagyközség Önkormányzata

Pályázati felhívás neve (kódszáma): Önkormányzati tulajdonban lévő ingatlanok fejlesztése MFP-ÖTIK/2021/2

Projekt címe:  Kétegyháza Nagyközségben 2 db szolgálati lakás felújítása a Szent Imre utca 39. szám alatt

Szerződött támogatási összeg: 19.930.805,- Ft

Támogatás mértéke: 100%

A projekt tartalmának rövid bemutatása:

Kétegyháza Nagyközség Önkormányzata az "Önkormányzati tulajdonban lévő ingatlanok fejlesztése" MFP-ÖTIK/2021/2 alprogram keretében a Szent Imre utca 39. szám alatti önkormányzati tulajdonú épületben található 2 db szolgálati lakás felújítását, korszerűsítését tervezi megvalósítani. A beruházás során mindkét lakásban megvalósulnak a következő fejlesztések, korszerűsítések. Külső ? belső nyílászárók cseréje, részleges padlóburkolat csere, fűtéskorszerűsítés, mosdó belső tér burkolása, szaniterek cseréje, villamos hálózat felújítása. A lakásokban a fejlesztendő épület részek elavultak, korszerűtlenek, ezért az üzemeltetésük is gazdaságtalan, így várhatóan az állagmegóvás mellett a gazdaságosabb üzemeltetést is lehetővé teszi a tervezett beruházás sikeres megvalósítása. A szolgálati lakások korszerűsítése javítja a használók, közfeladatot ellátó személyek életkörülményeit. A fejlesztés által a település lakosságát kiszolgáló személyek egészségesebb, komfortosabb életkörülmények között élhetnek. Ez a javulás közvetlen hatással bírhat az érintett szolgáltatások ellátása kapcsán mérhető lakossági elégedettséghez, mely hozzájárulhat a település népesség megtartó képességének javításához.

A személyes adatok kezelésével összefüggő tevékenységeinket az új Európai Uniós általános adatvédelmi rendeletben (GDPR: General Data Protection Regulation) kötelezően előírt és alkalmazandó szabályok tekintetében felülvizsgáltuk és elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy az abban, valamint a hazai hatályos jogszabályokban meghatározott követelményeknek megfelelően végezzük.

Az adatvédelmi dokumentumok a dokumentumtárban található.

 

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató