Magyar Falu Program

Faluházak felújítása MFP-FHF/2020

Kedvezményezett neve: Kétegyháza Nagyközség Önkormányzata

Pályázati felhívás neve (kódszáma): Faluházak felújítása MFP-FHF/2020

Projekt címe: A Kétegyházi Faluház felújítása

Szerződött támogatási összeg: 27.999.991,- Ft

Támogatás mértéke: 100%

A projekt tartalmának rövid bemutatása:

Kétegyháza Nagyközség Önkormányzata a „Faluházak felújítása” MFP-FHF/2020 az alprogram keretében, a Kétegyházi Faluház felújításával a közfeladat ellátásban résztvevők mind dolgozói, mind pedig ügyfél oldali körülményeinek javítását tűzte ki célul. A beruházás révén a közigazgatási feladatok ellátását szolgáló infrastruktúra fejlesztése hozzájárul a település társadalmi- és gazdasági fejlődéséhez. A projekt főirányvonala az épület felújításának, korszerűsítésének egy újabb lépcsője, mely tartalmazz részleges akadálymentesítést (földszinti akadálymentes vizesblokk kialakítása), de emellett az épület egyéb helyiségeinek felújítását is magába foglalja. Megvalósul a tetőtéri vizes csoport teljes körű felújítása illetve a szintén több helyiséget érintő padlóburkolat csere (földszinti szélfogó, ügyfélváró-előtér, közlekedő helyiségek és a hozzájuk tartozó, lépcsőfelületek). Fontos elem még a tetőfelület helyreállítása, az étkező helyiség falainak aláfalazása és vízszigetelése a kapcsolódó javítási munkákkal együtt. A projekt egy kisebb értékű eszközbeszerzést is tartalmazz, amely a tárgyaló és az iroda helyiségek részleges irodabútor cseréjét jelenti. A közigazgatási feladatok ellátásának színvonala növeli a lakossági elégedettséget, így elősegítve a népesség megtartását és az életminőség javítását.

A személyes adatok kezelésével összefüggő tevékenységeinket az új Európai Uniós általános adatvédelmi rendeletben (GDPR: General Data Protection Regulation) kötelezően előírt és alkalmazandó szabályok tekintetében felülvizsgáltuk és elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy az abban, valamint a hazai hatályos jogszabályokban meghatározott követelményeknek megfelelően végezzük.

Az adatvédelmi dokumentumok a dokumentumtárban található.

 

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató