Magyar Falu Program

Óvodai játszóudvar és közterületi játszótér fejlesztése

Kedvezményezett neve: Kétegyháza Nagyközség Önkormányzata

Pályázati felhívás neve (kódszáma): Óvodai játszóudvar és közterületi játszótér fejlesztése (MFP-OJKJF/2021)

Projekt címe: Kétegyháza Nagyközség közterületi játszótér fejlesztés, bővítés

Szerződött támogatási összeg: 1.999.919,- Ft

Támogatás mértéke: 100%

A projekt tartalmának rövid bemutatása:

Kétegyháza Nagyközség Önkormányzata az "Óvodai játszóudvar és közterületi játszótér fejlesztése" MFP-OJKJF/2021 alprogram keretében az Erkel utca sarkán található közterületi játszótér bővítését tervezi megvalósítani 2 db új eddig nem telepített játszótéri eszközzel. Telepítésre kerül egy 23 méter hosszú drótkötélpálya dobogóval illetve egy kétüléses lengőhinta, amely egyben babahinta is. Mindkét eszköz a 3 és 14 év közötti óvodás- és általános iskoláskorú gyermekek részére ajánlott. A település a játszótér adottságait kihasználva több lépcsős beruházással kívánja azt tovább fejleszteni, bővíteni. Az elképzelések szerint a jelenlegi bővítés, úgy valósulna meg, hogy azt követően további szabadidős tevékenységek végzését biztosító beruházások keretében beszerzendő eszközök telepítéséhez szükséges terület érintetlen maradjon. A projekt várhatóan hozzájárul a település társadalmi fejlődéséhez, a népesség megtartásához, az életminőség javításához.

A személyes adatok kezelésével összefüggő tevékenységeinket az új Európai Uniós általános adatvédelmi rendeletben (GDPR: General Data Protection Regulation) kötelezően előírt és alkalmazandó szabályok tekintetében felülvizsgáltuk és elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy az abban, valamint a hazai hatályos jogszabályokban meghatározott követelményeknek megfelelően végezzük.

Az adatvédelmi dokumentumok a dokumentumtárban található.

 

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató