Dr. Onody Gyula elismerése

Miniszteri elismerő oklevelet adományozott dr. Onody Gyulának, a Békés Megyei Kormányhivatal igazgatójának dr. Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi miniszter. A miniszter az elismerést 2014. március 15-e alkalmából Budapesten, a Károlyi-Csekonics Rezidencián adta át.

 

Mint arról honlapunkat Erdős Norbert országgyűlési képviselő, a Békés Megyei Kormányhivatalt vezető kormánymegbízott tájékoztatta, a kormánymegbízott felterjesztésére nemzeti ünnepünk, március 15. és a modern parlamentáris Magyarország megszületésének napja alkalmából Dr. Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi miniszter miniszteri elismerő oklevelet adományozott dr. Onody Gyulának, a Békés Megyei Kormányhivatal igazgatójának. A miniszter az elismerést a kitüntetettnek a Károlyi-Csekonics Rezidencián, a Közigazgatási és Igazságügyi Hivatal épületében adta át.

Dr. Onody Gyula csaknem három éve dolgozik a Békés Megyei Kormányhivatalban. Első munkahelyén, Mezőberény Város Polgármesteri Hivatalában a helyi képviselő-testület és bizottságai munkájának előkészítésében dolgozott, majd belső igényből fakadó többre törekvése révén pályáját a NAV Békés Megyei Adóigazgatóságán osztályvezető-helyettesként folytatta. Mivel az igazi kihívást számára mindig a közigazgatási munka jelentette, a kormányhivatalok megalakulását követően pályázat útján megbízást kapott a Békés Megyei Kormányhivatal Hatósági Főosztályának vezetésére. A kezdetektől kitűnt munkabírásával, elkötelezett munkavégzésével. 2012 júliusától jó problémamegoldó és konfliktuskezelő készségével igazgatóként járult hozzá a kormányhivatal napi és stratégiai működéséhez. Az indoklásban elhangzottak szerint, az elmúlt időszakban az átalakuló magyar közigazgatásban az igazgató munkája nélkül nem valósulhatott volna meg a Békés Megyei Kormányhivatal sikeres és gazdaságos működése. Mint Erdős Norbert kormánymegbízott utalt rá, a miniszter döntése áttételesen egyben a Békés Megyei Kormányhivatal munkájának az elismerését is jelenti.

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató