Kitűntetés

A Polgári Védelem Napja alkalmából Dr. Bakondi György altábornagy, a BM OKF főigazgatója kiemelkedő színvonalon végzett munkájáért főigazgatói ajándéktárgyat adományozott dr. Farkas Lászlónak, a Békési Járási Hivatal helyettes vezetőjének.

Erdős Norbert országgyűlési képviselő, a Békés Megyei Kormányhivatalt vezető kormánymegbízott arról tájékoztatta lapunkat, hogy a Polgári Védelem Napja alkalmából a Belügyminisztérium Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságán bensőséges ünnepség keretében és kapcsolódóan az azt követő járási önkéntes mentőcsoportok civil parancsnokságainak első országos értekezletéhez, Dr. Bakondi György altábornagy, a Belügyminisztérium Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságának igazgatója a katasztrófavédelem terén végzett kiemelkedő munkája elismeréseként főigazgatói ajándéktárgyban részesítette dr. Farkas Lászlót, a Békés Megyei Kormányhivatal Békési Járási Hivatal vezető-helyettesét, a TITÁN Járási Önkéntes Mentőcsoport civil parancsnokát.

 

Dr. Farkas László jelenlegi beosztása szerint a Békés Megyei Kormányhivatal Békési Járási hivatalának helyettes hivatalvezetője és okmányirodai osztályvezetői feladatokat is ellát. A hivatalvezető általános helyetteseként és a békési és a mezőberényi okmányiroda vezetése mellett a Békési Helyei Védelmi Bizottság titkári feladatait is teljesíti. Hosszú évek óta a közigazgatásban dolgozik, korábban a Békés Város aljegyzőjeként irányította a település katasztrófavédelmi, polgári védelmi feladatainak szervezését. Mint a kormánymegbízott utalt rá, dr. Farkas László munkájának elismerése áttételesen egyben a Békés Megyei Kormányhivatal munkájának az elismerése is.

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató