Bursa Hungarica 2023

Kétegyháza Nagyközség Önkormányzata ebben az esztendőben is csatlakozott a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíj rendszer pályázatához. Az ösztöndíj odaítélésének feltétele, hogy a pályázóval egy háztartásban élők, egy főre jutó nettó jövedelme a 172.000.-Ft-ot nem haladhatja meg. A pályázat rögzítésének és az önkormányzathoz történő benyújtásának határideje: 2022. november 3.

Kérdéseitekkel Kőszegi Évi igazgatási csoportvezetőt kereshetitek személyesen, vagy telefonon a a 0666/250-122-es telefonszámon (133-es mellék) ügyfélfogadási időben.

A személyes adatok kezelésével összefüggő tevékenységeinket az új Európai Uniós általános adatvédelmi rendeletben (GDPR: General Data Protection Regulation) kötelezően előírt és alkalmazandó szabályok tekintetében felülvizsgáltuk és elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy az abban, valamint a hazai hatályos jogszabályokban meghatározott követelményeknek megfelelően végezzük.

Az adatvédelmi dokumentumok a dokumentumtárban található.

 

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató