Igényelhető a településünkön a szociális tüzelőanyag

Tájékoztatom Önöket, hogy településünkön 2022. október 1-től - 2022. október 31-ig igényelhető a szociális tüzelőanyag támogatás természetbeni ellátása (barnakőszén) formájában. Az ehhez szükséges  nyomtatvány letölthető honlapunkról, illetve személyesen kérhető a Polgármesteri Hivatalban és a szociális intézményekben. A kitöltött nyomtatványokat a fenti időszakon belül, ügyfélfogadási időben szíveskedjenek a Polgármesteri Hivatalban leadni. (Hétfő, Szerda, Péntek 08.00-10.00 Hétfő 16:00-17:00)

 

A személyes adatok kezelésével összefüggő tevékenységeinket az új Európai Uniós általános adatvédelmi rendeletben (GDPR: General Data Protection Regulation) kötelezően előírt és alkalmazandó szabályok tekintetében felülvizsgáltuk és elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy az abban, valamint a hazai hatályos jogszabályokban meghatározott követelményeknek megfelelően végezzük.

Az adatvédelmi dokumentumok a dokumentumtárban található.

 

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató