Népszámláló pontok

Tájékoztatom Kétegyháza lakosságát, hogy a népszámlálással kapcsolatos adatszolgáltatási kötelezettség önkéntes teljesítésének elősegítése érdekében október 3-14-e közötti időszakban 8-16 óra között működő népszámláló pontokat hoztunk létre.

  1. Polgármesteri Hivatal 5741 Kétegyháza, Fő tér 9.
  2. Kétegyházi Román Nemzetiségi Általános Iskola és Óvoda 5741 Kétegyháza, Szent Imre u. 89.

A fenti pontokon lehetőség van a népszámlálással kapcsolatos adatszolgáltatás teljesítésére, ahol kollégáink készséggel állnak rendelkezésükre. A segítségnyújtás kizárólag technikai jellegű lehet, kollégáink nem tölthetik ki a kérdőívet a lakosok helyett.

Amennyiben igénybe kívánják venni ezt a lehetőséget, úgy kérem, hogy a postán megkapott 12 jegyű kódot hozzák magukkal, mivel csak ennek birtokában lehet a kérdőívet online kitölteni.

Dr. Bálint Anna

jegyző

A személyes adatok kezelésével összefüggő tevékenységeinket az új Európai Uniós általános adatvédelmi rendeletben (GDPR: General Data Protection Regulation) kötelezően előírt és alkalmazandó szabályok tekintetében felülvizsgáltuk és elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy az abban, valamint a hazai hatályos jogszabályokban meghatározott követelményeknek megfelelően végezzük.

Az adatvédelmi dokumentumok a dokumentumtárban található.

 

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató