Barnakőszén megrendelési lehetőség

Tájékoztatom Kétegyháza lakosságát, hogy a korábbi előzetes barnakőszén igény felmérésre való tekintettel és az energiakrízis okozta nehézségek áthidalása érdekében a Kormány elindította a magyarországi barnakőszén-programot, amelynek keretén belül lehetőség van hazai barnakőszén elérhető áron történő megvásárlására.

A megrendelések teljesítését az Ormosszén Zrt. biztosítja.

A megrendelések kezeléséhez az Ormosszén Zrt. webáruházat hozott létre, a https://hazaiszen.hu/ weboldalon, ahol a vonatkozó árlista és egyéb részletek is megtalálhatóak.

Az alábbi termékek rendelhetőek:

  • raklapos diószén, melynek ára: 57.150.- Ft (40 db 24kg-os zsák egy raklap, azaz 960 kg)
  • raklapos borsószén, melynek ára: bruttó 55.880.- Ft (40 db 24kg-os zsák egy raklap, azaz 960 kg).

A regisztrációt követően a vásárlás ugyanúgy működik, mint bármely más webáruházban.

A megrendelés benyújtásához külön megrendelő lap készült, mely a weboldalon az alábbi útvonalon érhető el:

„Árak/Önkormányzati megrendelőlap magánszemélyeknek”.

Felhívom az érdeklődők figyelmét, hogy kizárólag raklapos mennyiség megrendelésére van lehetőség, melynek kiszállítását a Magyar Posta végzi bruttó 17.145.- Ft/raklap áron.

Kétegyháza Nagyközség Önkormányzata lehetőséget biztosít azon lakosok részére, akik nem rendelkeznek internet eléréssel vagy nincs lehetőségük rokon, ismerős segítségét kérni, hogy a megrendelés lebonyolításához ügyintézőnk segítségét vehessék igénybe.

Az önkormányzatnak kizárólag közvetítői feladatokat lát el a lakosok megrendeléseinek továbbításában. A megrendelt szén mennyiség ellenértékének kifizetésében, illetve kiszállításában az önkormányzatnak nincs lehetősége.

Amennyiben a megrendelés lebonyolításához segítséget kíván(nak) igénybe venni, úgy ügyfélfogadási időben (hétfő: 07:30-17:00, szerda: 07:30-15:00, péntek: 07.30-11.00 óra között) kereshetik az önkormányzat ügyintézőjét, Málik Juliannát. Telefon:06(66)250-122.

Az útmutató és az érintetti tájékoztató az alábbi linken érhető el.

Dr.Rákócziné Tripon Emese polgármester

A személyes adatok kezelésével összefüggő tevékenységeinket az új Európai Uniós általános adatvédelmi rendeletben (GDPR: General Data Protection Regulation) kötelezően előírt és alkalmazandó szabályok tekintetében felülvizsgáltuk és elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy az abban, valamint a hazai hatályos jogszabályokban meghatározott követelményeknek megfelelően végezzük.

Az adatvédelmi dokumentumok a dokumentumtárban található.

 

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató