TÁJÉKOZTATÁS a Polgármesteri Hivatal ügyfélfogadásáról

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy a Polgármesteri Hivatal ügyfélfogadási rendje 2022. december 20-a és 2023. január 6-a közötti időszakban az alábbiak szerint alakul:

  • December 21-én (szerda) 8 órától 15 óráig
  • December 28-án (szerda) 8 órától 15 óráig
  • Január 4-én (szerda) 8 órától 15 óráig A

többi munkanapon az ügyfélfogadás szünetel.

  • A sürgős, halaszthatatlan anyakönyvi események (haláleset anyakönyvezése) ügyében a 06-70-398-7117 telefonszámon,
  • a létfenntartást veszélyeztető rendkívüli élethelyzetből adódó szociális ügyben a 06-66-250-122 telefonszámon, valamint
  • ingatlanokat érintő szerződések közzétételével kapcsolatos ügyekben 06-66-250-122 telefonszámon telefonos ügyeletet tartunk.

Folyamatos e-mailes elérhetőség: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

2023. január 9. naptól az ügyfélfogadás rendje a megszokott rend szerint történik.

Dr. Bálint Anna jegyző

A személyes adatok kezelésével összefüggő tevékenységeinket az új Európai Uniós általános adatvédelmi rendeletben (GDPR: General Data Protection Regulation) kötelezően előírt és alkalmazandó szabályok tekintetében felülvizsgáltuk és elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy az abban, valamint a hazai hatályos jogszabályokban meghatározott követelményeknek megfelelően végezzük.

Az adatvédelmi dokumentumok a dokumentumtárban található.

 

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató