Döntés a kampánytevkenységről

Kétegyháza Nagyközség Képviselő-testülete a 2022. évben lebonyolításra kerülő országgyűlési képviselő-választással és az országos népszavazással kapcsolatos kampánytevékenységet a következők szerint segíti:

  • minden párt, jelölő szervezet, vagy független jelölt részére egy alkalommal térítésmentesen rendelkezésre bocsátja a Kétegyházi Táncsics Mihály Művelődési Házat. Az igényeket a HVI vezetőjénél lehet bejelenteni, a rendezvény tervezett időpontja előtt, legalább 30 nappal. A szokásos mértéket meg nem haladó takarítás költségeit az önkormányzat viseli. Az időpontokat meghatározó HVI vezetői döntés ellen fellebbezésnek helye nincs.
  • minden párt, jelölő szervezet, vagy független jelölt részére egy alkalommal térítésmentesen rendelkezésre bocsátja a Fő tér rendezvényterületét. A szokásos mértéket meg nem haladó takarítás költségeit az önkormányzat viseli. Az igényeket a HVI vezetőjénél lehet bejelenteni, a rendezvény tervezett időpontja előtt, legalább 30 nappal. Az időpontokat meghatározó HVI vezetői döntés ellen fellebbezésnek helye nincs;
  • a képviselő-testület a helyi médiákban, honlapon, újságban politikai hirdetés közzétételét nem engedélyezi.

A személyes adatok kezelésével összefüggő tevékenységeinket az új Európai Uniós általános adatvédelmi rendeletben (GDPR: General Data Protection Regulation) kötelezően előírt és alkalmazandó szabályok tekintetében felülvizsgáltuk és elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy az abban, valamint a hazai hatályos jogszabályokban meghatározott követelményeknek megfelelően végezzük.

Az adatvédelmi dokumentumok a dokumentumtárban található.

 

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató