A Márki Sándor Általános Iskola komplex akadálymentesítése

Kétegyháza Nagyközség Önkormányzata (5741 Kétegyháza, Fő tér 9.) mint kedvezményezett 2009. július 17-én sikeres pályázatot nyújtott be a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (www.nfu.hu) által kiírt Új Magyarország Fejlesztési Terv Dél-alföldi Operatív Program keretében Egyenlő esélyű hozzáférés a közszolgáltatásokhoz (akadálymentesítés) kiírásra ?A Márki Sándor Általános Iskola komplex akadálymentesítése? címen, DAOP-4.3.1-09-2009-0021 azonosítószámmal.

A projekt összköltsége: 34 623 800 Ft, a támogatás mértéke 86,64 %, amely 30 000 000 Ft. A projekt megvalósítás tervezett kezdete 2009. szeptember 9., tervezett befejezése 2010. szeptember 8.

A pályázat közreműködő szervezete a VÁTI Magyar Regionális Fejlesztési és Urbanisztikai Nonprofit Kft. Békéscsabai Területi Irodája (5600 Békéscsaba, Derkovits sor 2.,www.vati.hu). A Márki Sándor Általános Iskola akadálymentesítése régóta tervezett feladat. A tervezett munkálatok szinte az egész épület területét érintik, hiszen az esélyegyenlőséget garantáló funkciók eddig hiányoztak, vagy nem voltak megfelelőek az akadálymentesség biztosítására. Az építési engedélyes, valamint a kiviteli terveket Bajaczán Mihály tervező úr készítette. A közbeszerzési eljárást a Vektor Építőipari Vállalkozási Kft. nyerte meg.

A projekt elsődleges célja a Márki Sándor Általános Iskola teljes akadálymentessé tétele. Ezt az alábbi átalakításokkal érhetjük el: akadálymentes parkoló kialakítása, az épület megközelítését biztosító rámpa építése, lift megépítése, szintenként egy darab akadálymentes mosdóhelység kialakítása, a nyílászárók szélességének javítása tolókocsisok számára, a bejáratok küszöb nélkülire alakítása, info-kommunikációs akadálymentesítésre, az informatikai terem akadálymentesítése.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg.

Kalcsó Istvánné polgármester

A pályázathoz tartozó dokumentumok
Ajánlattételi felhívás
Nyertes pályázat
Nyertes pályázat (hiánypótlás)
Eredményhirdetés
Vállalkozási szerződés
Ajánlattételi dokumentáció

A személyes adatok kezelésével összefüggő tevékenységeinket az új Európai Uniós általános adatvédelmi rendeletben (GDPR: General Data Protection Regulation) kötelezően előírt és alkalmazandó szabályok tekintetében felülvizsgáltuk és elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy az abban, valamint a hazai hatályos jogszabályokban meghatározott követelményeknek megfelelően végezzük.

Az adatvédelmi dokumentumok a dokumentumtárban található.

 

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató