Tájékoztatás nyomáscsökkenésről és vízhiányról

Kétegyháza Nagyközség Önkormányzata és az Alföldvíz Regionális Víziközmű-szolgáltató Zrt. tájékoztatja a lakosságot, hogy 2019. augusztus 27-28-án 9:00-13:00 között a kétegyházi víztornyon tisztítási, fertőtlenítési munkálatokat végeznek. Ezen időszak alatt a település egész területén nyomáscsökkenés fordulhat elő.

Továbbá tájékoztatjuk, hogy a település ivóvíz- elosztóhálózatán 2019. augusztus 28-30 között mosatást végeznek. Ezen időszak alatt szakaszos nyomáscsökkenés, vízminőség romlás, illetve rövid ideig tartó vízhiány fordulhat elő.

Az okozott kellemetlenségekért a felhasználók türelmét, megértését kérjük.

A személyes adatok kezelésével összefüggő tevékenységeinket az új Európai Uniós általános adatvédelmi rendeletben (GDPR: General Data Protection Regulation) kötelezően előírt és alkalmazandó szabályok tekintetében felülvizsgáltuk és elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy az abban, valamint a hazai hatályos jogszabályokban meghatározott követelményeknek megfelelően végezzük.

Az adatvédelmi dokumentumok a dokumentumtárban található.

 

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató