Komposztáló edények

A DAREH BÁZIS Hulladékgazdálkodási Nonprofit Zrt. az előzetesen megküldött tájékoztatások alapján megkezdte a komposztáló edények Önkormányzatok részére történő kiszállítását. Komposztálók igényelhetőek: 2019. március 18-tól ? 2019. április 15-ig. Az igénylőlap letölthető a https://www.dareh.hu/_bazis/ugyintezes/  menüpontjából.

Az igénylés benyújtásának módja:

 

  • Személyesen, vagy meghatalmazott útján a területileg illetékes ügyfélszolgálaton,
  • Postai úton, az igénylésnek a DAREH BÁZIS Nonprofit Zrt. címére történő megküldésével (5600 Békéscsaba Kinizsi u. 4-6.),
  • Elektronikusan a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  e-mail címen,
  • Telefonon történő igénylést NEM fogadunk el!

A komposztáló edény átvételének feltétele: használati megállapodás megkötése a DAREH BÁZIS Hulladékgazdálkodási Nonprofit Zrt-vel.

A használati szerződés valamennyi kihelyezett ügyfélszolgálaton és a központi ügyfélszolgálaton (5600 Békéscsaba Kinizsi u. 4-6.) megköthető. A postai és elektronikus úton beérkezett igények, valamint az önkormányzathoz benyújtott igények beérkezését követően az igénylő számára használati szerződést küldünk, amelynek másodpéldányát kell a DAREH BÁZIS Nonprofit Zrt. címére (5600 Békéscsaba Kinizsi u. 4-6.) visszaküldeni. Kérem, hogy az Önökhöz benyújtott adatlapokat az ügyfélszolgálatnak átadni vagy a DAREH BÁZIS Nonprofit Zrt. címére (5600 Békéscsaba Kinizsi u. 4-6.) megküldeni szíveskedjenek.

Az igényelt komposztáló edények ütemezett kiszállítására 2019 április második felétől kerülne sor. A beérkezett szerződések rögzítését követően átadás-átvételi listát biztosítunk az Önkormányzat számára, amely megkönnyítené az edényzetek kiosztását.  Tájékoztatjuk, hogy a komposztáló edények átvétele díjmentesen történik.

Kérem, hogy a mellékelt tájékoztatókat helyben szokásos módon szíveskedjenek közzé tenni, hogy minél többen értesülhessenek erről a lehetőségről.

A komposztáló edények igénylésével és használatával kapcsolatos információk elérhetőek a követkő menüpontokról:

https://www.dareh.hu/_bazis/komposztalo-edeny-igenylese/

https://www.dareh.hu/_bazis/a-hazi-komposztalas-elonyei/

A személyes adatok kezelésével összefüggő tevékenységeinket az új Európai Uniós általános adatvédelmi rendeletben (GDPR: General Data Protection Regulation) kötelezően előírt és alkalmazandó szabályok tekintetében felülvizsgáltuk és elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy az abban, valamint a hazai hatályos jogszabályokban meghatározott követelményeknek megfelelően végezzük.

Az adatvédelmi dokumentumok a dokumentumtárban található.

 

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató