A kétegyházi bölcsőde épületének fejlesztése, illetve a szükséges eszközök beszerzése

Kedvezményezett neve: Kétegyháza Nagyközösség Önkormányzata

A projekt címe: 

 A kétegyházi bölcsőde épületének fejlesztése, illetve a szükséges eszközök beszerzése

Szerződött támogatás összege: 20,63 millió forint

Támogatás mértéke: 100 %

Magyarország Kormánya a Partnerségi Megállapodásban célul tűzte ki a fenntartható és minőségi foglalkoztatás, valamint a munkavállalói mobilitás támogatását, többek között a kisgyermekes szülők munkaerőpiacra történő visszatérésének elősegítését a gyermekellátási szolgáltatások fejlesztése által.

A fenti célok alapján a tervezett projektjavaslat a TOP-14.1-16 kódszámú Felhívásban megfogalmazott átfogó célokkal összhangban van, a projekt keretében a gyermekellátási szolgáltatások (bölcsőde) fejlesztését vállalja a projekt gazda.

A tervezett projektjavaslat célja, hogy a Kétegyházai Bölcsőde intézmény fenntartási helyszínein nyújtott gyermekellátási szolgáltatások minőségi fejlesztése megvalósuljon a tervezett épületenergetika korszerűsítési munkák elvégzésével, továbbá az ellátáshoz szükséges új eszközállomány beszerzésével.

 

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2020.09.30.

A projekt azonosító száma: TOP-1.4.1-16-BS1-2017-00026

A személyes adatok kezelésével összefüggő tevékenységeinket az új Európai Uniós általános adatvédelmi rendeletben (GDPR: General Data Protection Regulation) kötelezően előírt és alkalmazandó szabályok tekintetében felülvizsgáltuk és elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy az abban, valamint a hazai hatályos jogszabályokban meghatározott követelményeknek megfelelően végezzük.

Az adatvédelmi dokumentumok a dokumentumtárban található.

 

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató