Választási információ

A névjegyzékben szereplő választópolgárok országgyűlési képviselők 2018. április 8-i általános választásán történő részvételének biztosítása érdekében a kormányablakok és az okmányirodák 2018. április 6 ? 8 közötti napokon(péntektől vasárnapig) meghosszabbított nyitva tartási idővel, reggel 7 órától este 19 óráig állnak az ügyfelek rendelkezésére a lejárt érvényességű személyazonosításra alkalmas okmányok (személyazonosító igazolvány, útlevél, vezetői engedély) és a lakcímkártya megújítására, kiváltására, cseréjére és pótlására irányuló? kizárólag a választásokkal összefüggő ? ügyintézés érdekében.

A személyes adatok kezelésével összefüggő tevékenységeinket az új Európai Uniós általános adatvédelmi rendeletben (GDPR: General Data Protection Regulation) kötelezően előírt és alkalmazandó szabályok tekintetében felülvizsgáltuk és elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy az abban, valamint a hazai hatályos jogszabályokban meghatározott követelményeknek megfelelően végezzük.

Az adatvédelmi dokumentumok a dokumentumtárban található.

 

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató