Tisztelt kétegyházi Lakosok!

A tavaszi metszések alkalmával kérem vegyék figyelembe, hogy a járdákon esős időben a gyalogosok esernyővel közlekednek, így próbálják majd úgy alakítani a fa koronáját, hogy az a gyümölcsök beéréséig ne zavarja a járdán való biztonságos és kényelmes közlekedést.

A tavaszi időszakban különös tekintettel kell lenni a kutyákra is. A fajfenntartási ösztönnek köszönhetően megnő a kóbor ebek száma. A további kellemetlenségek elkerülése érdekében, kérem, hogy minden kuytatulajdonos figyeljen arra, hogy a kedvencek ne tudjanak kijutni a közterületre.

Kalcsó Istvánné polgármester

A személyes adatok kezelésével összefüggő tevékenységeinket az új Európai Uniós általános adatvédelmi rendeletben (GDPR: General Data Protection Regulation) kötelezően előírt és alkalmazandó szabályok tekintetében felülvizsgáltuk és elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy az abban, valamint a hazai hatályos jogszabályokban meghatározott követelményeknek megfelelően végezzük.

Az adatvédelmi dokumentumok a dokumentumtárban található.

 

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató