Tájékoztatás

Tisztelt Lakosság! 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a közeljövőben várhatóan a településünkön a PEPP AND CARS Kft. munkatársai személyesen felkeresik azon ingatlan tulajdonosokat, akiknek a Nemzeti Hulladékgazdálkodási Vagyonkezelő Zrt felé, hulladékszállítási díjhátralékuk keletkezett. 

Az illetékes Kft munkatársai minden esetben fényképes igazolvánnyal igazolják kilétüket, a személyes felkeresés során „beszedési értesítő” alapján jogosultak készpénzben, kizárólag a tartozás teljes összegének átvételére. 

Fontos kiemelni, hogy a személyes felkeresés elmulasztása nem jár azonnal a végrehajtási eljárás megindításával. Amennyiben a személyes felkeresés alkalmával a díjbeszedő nem találja a megadott címen az ingatlanhasználót, úgy értesíti az újabb látogatás időpontjáról. A díjbeszedőknél lehetőség nyílik a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételével kapcsolatos változások (pl. ingatlanhasználó adatainak változása) bejelentésére. 

Kérem tájékoztatásom szíves tudomásul vételét. 

Kétegyháza, 2018. február 26. 

Kalcsó Istvánné polgármester

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató