Folytatódhat a szennyvízberuházás

Kétegyháza Nagyközség Önkormányzata 2012. január 31-én benyújtotta a romániai Socodorral közös, határon átnyúló pályázatát a szennyvízberuházás III. ütemére. A pályázatot a VÁTI Nonprofit Kft. bírálta el, és eredményesnek nyilvánította.

A támogatott projekt összköltsége 1 999 318 EUR, melyből a Socodor községre eső rész 999 898 EUR, Kétegyháza projektrészének összköltsége 999 420 EUR. A projektrészünk támogatására az Európai Uniótól 791 267 eurót kapunk, melyet a Magyar Állam kormányzati társfinanszírozásban kiegészít a projekt összköltségének 10 %-ával, 99 942 euróval. Az önkormányzati önerő 108 211 euró. A projekt szerződéskötéséhez szükséges dokumentumokat már megküldtük a közreműködő szervezetnek, a szerződéskötés tehát hamarosan megtörténik.

 

A projekt első fontos lépése a kivitelező cég közbeszerzéssel történő kiválasztása lesz, így várhatóan a munkálatok 2013 tavaszán kezdődnek. A beruházás keretében 461 ingatlant érintő 5575 m hosszú csatornahálózat épül meg, érintve a Toldi utca I-II. szakaszát, az Úttörő utca teljes hosszát, a Zrínyi utca Úttörő és Dózsa utca közötti részét, a Dózsa utca III. szakaszát a vasútig, a Batthyány utca II-III. és a Kölcsey utca I. szakaszát.

A projekt lépéseiről a szerződéskötést követően Kétegyháza honlapján értesülhetnek az érdeklődők és az érintettek.

A személyes adatok kezelésével összefüggő tevékenységeinket az új Európai Uniós általános adatvédelmi rendeletben (GDPR: General Data Protection Regulation) kötelezően előírt és alkalmazandó szabályok tekintetében felülvizsgáltuk és elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy az abban, valamint a hazai hatályos jogszabályokban meghatározott követelményeknek megfelelően végezzük.

Az adatvédelmi dokumentumok a dokumentumtárban található.

 

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató