A Kétegyházi Polgármesteri Hivatal épületének energetikai korszerűsítése

Kétegyháza Nagyközség Önkormányzata, mint kedvezményezett (5741 Kétegyháza, Fő tér 9.) 2016. június 30.-án sikeres pályázatot nyújtott be a Magyarország Kormánya által kiírt Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretében Önkormányzati épületek energetikai korszerűsítése (TOP-3.2.1-15-BS1) pályázati felhívásra ?A Kétegyházi Márki Sándor Általános Iskola épületének energetikai korszerűsítése? címen. A projekt során a jelenlegi épületre napelemek kerülnek felszerelésre és a fűtésrendszer korszerűsítése fog megvalósulni.

A projekt összköltsége: 47.855.897 Ft, a támogatás mértéke 100 %. A projekt megvalósítás tervezett kezdete 2017. június 15., tervezett befejezése 2018. június 30. A pályázat közreműködő szervezete a Regionális Fejlesztési Operatív Programok Irányító Hatósága (1051 Budapest, József Nádor tér 2-4.) képviseletében eljáró Magyar Államkincstár Békés Megyei Igazgatósága (5600 Békéscsaba, Dózsa György u. 1.).

LETÖLTÉS

A személyes adatok kezelésével összefüggő tevékenységeinket az új Európai Uniós általános adatvédelmi rendeletben (GDPR: General Data Protection Regulation) kötelezően előírt és alkalmazandó szabályok tekintetében felülvizsgáltuk és elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy az abban, valamint a hazai hatályos jogszabályokban meghatározott követelményeknek megfelelően végezzük.

Az adatvédelmi dokumentumok a dokumentumtárban található.

 

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató