Település rendezési terv módosítás

Kétegyháza Nagyközség Önkormányzata módosítani kívánja a településrendezési eszközeit. A módosítás során napelem park és ipari övezet kerül kijelölésre, a Román Nemzetiségi Általános Iskola építmény magassága lesz megnövelve, egy átjátszó állomás kiépítésére lesz majd lehetőség, a 0107/114 hrsz alatti önkormányzati szántó terület övezeti besorolása módosul, a 121. sz. vasútvonal ívkorrekciójának eredeti állapotba történő visszaállítása, valamint jogszabályi változások kerülnek majd átvezetésre.

A településfejlesztéssel, a településrendezéssel és a településképpel összefüggő partnerségi egyeztetés szabályairól szóló 12/2017. (VI.30.) önkormányzati rendeletnek eleget téve egyeztetés kerül lefolytatásra, mely lehetőséget biztosít minden érdeklődőnek, hogy a tervekkel kapcsolatban észrevételt tehet.

A tervdokumentáció a Polgármester Hivatalban papír alapon megtekinthető. Az esetleges észrevételeket 15 napon belül írásban (papír alapin vagy e-mailben) küldhetik meg a Polgármesteri Hivatal (5741 Kétegyháza, Fő tér 9. Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) részére.

A módosított település rendezési terv megtalálható és letölthető a TÁJÉKOZTATÓKból.

A személyes adatok kezelésével összefüggő tevékenységeinket az új Európai Uniós általános adatvédelmi rendeletben (GDPR: General Data Protection Regulation) kötelezően előírt és alkalmazandó szabályok tekintetében felülvizsgáltuk és elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy az abban, valamint a hazai hatályos jogszabályokban meghatározott követelményeknek megfelelően végezzük.

Az adatvédelmi dokumentumok a dokumentumtárban található.

 

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató