Tisztelt érintett Ingatlan tulajdonosok!

A hatályos törvényi előírások szerint annak az ingatlantulajdonosnak, aki az elkészült szennyvízcsatornára nem köt rá, 1.800.- Ft/m3 összegű talajterhelési díjat kell fizetnie, az elfogyasztott ivóvíz mennyisége után.

Az Alföldvíz Zrt. elkészítette azt a kimutatást, amely alapján a bevallásokat be kellett volna nyújtaniuk Önöknek.

A napokban minden érintettnek kiküldtem egy tájékoztató levelet és minden évre egy-egy bevallási nyomtatványt. Kérem, ezeket kitöltve küldjék vagy hozzák be Hivatalomba. 

Amennyiben ennek eleget tesznek, nem kell adóeljárást lefolytatni, adóbevallás elmulasztása miatt bírságot és késedelmi kamatot kiszabni.

dr. Medgyaszai László jegyző

A személyes adatok kezelésével összefüggő tevékenységeinket az új Európai Uniós általános adatvédelmi rendeletben (GDPR: General Data Protection Regulation) kötelezően előírt és alkalmazandó szabályok tekintetében felülvizsgáltuk és elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy az abban, valamint a hazai hatályos jogszabályokban meghatározott követelményeknek megfelelően végezzük.

Az adatvédelmi dokumentumok a dokumentumtárban található.

 

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató