Tisztelt kétegyházi lakosok, kedves gyerekek!

A Fradi Suli Program, 05.24-én, szerdán , a Kétegyházai Mezőgazdasági Szakképző Iskola és Kollégiumban kerül megrendezésre! 

Az iskolalátogatás keretében elvisszük Önökhöz két élsportolónkat, az NB I-es labdarúgó-csapat valamelyik játékosát (játékosait), vagy egy labdarúgón kívül egy másik szakosztályunk (pl. kézilabda) szintén élvonalbeli, válogatott sportolóját.  

Az iskolalátogatáson a település általános iskolásait az elsősöktől a nyolcadikos gyerekekig, a középiskolásokat, vagyis MINDENKIT szeretettel várunk! 

 

Az iskolalátogatás cca. 1 - 1,5 óra, amelynek keretében van:

  • interaktív játék a gyerekekkel (Ferencvárossal kapcsolatos kérdésekre adott helyes válaszért Fradis ajándékot lehet nyerni)
  • közös szurkolás, a Fradi induló eléneklése
  • dekázóverseny 
  • interaktív beszélgetés a Fradi két sportolójával, akik hangsúlyozzák és kiemelik a tanulás fontosságát a sport mellett
  • Fradi image film levetítése (olimpiai-, és világbajnokaink bemutatása)
  • a Fradi sportolóinak dedikálása
  • közös fényképek készítése a sportolókkal 

A Fradi Suli Program keretein belül történő iskolalátogatásunk során a Ferencvárosi Torna Club profi fénykép-, és video felvételeket készít az eseményen résztvevő gyerekekről, amelyeket a Ferencváros különböző hivatalos kommunikációs csatornáin (honlap, Facebook oldal, Twitter, Instagram, etc.) nyilvánosan publikál. 

Kérjük, hogy a későbbi személyiségi jogi problémák elkerülése érdekében a fentiekről előzetesen tájékoztassa a programon résztvevő gyermekek szüleit! 

Az eddigi gyakorlat szerint 14 órakor tartottuk ezeket az eseményeket, de amennyire a sportolók leterheltsége engedi, próbálunk rugalmasan alkalmazkodni.  

A cél és a lényeg, hogy a lehető legtöbb gyerek jöjjön a Fradi iskolalátogatására! 

Hogy milyen is a hangulata egy ilyen Fradi Suli Programnak, azt ez a két rövid videó jól bemutatja: 

A személyes adatok kezelésével összefüggő tevékenységeinket az új Európai Uniós általános adatvédelmi rendeletben (GDPR: General Data Protection Regulation) kötelezően előírt és alkalmazandó szabályok tekintetében felülvizsgáltuk és elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy az abban, valamint a hazai hatályos jogszabályokban meghatározott követelményeknek megfelelően végezzük.

Az adatvédelmi dokumentumok a dokumentumtárban található.

 

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató