Szennyvízhálózat bővítése

Tisztelt Lakosság!

A szennyvízhálózat bővítése hamarosan elkezdődik, ezért 2016. október 13-án (csütörtökön) 17 órai kezdettel lakossági fórumot tartunk minden érdeklődőnek a Táncsics Mihály Művelődési Ház és Könyvtárban.

A település azon részein kerül a szennyvíz hálózat kiépítésre ahol eddig ez nem történt meg. Például: Vörösmarty u., Szabadság u., Verőfény u., Erdő sor, Vasvári u., Kölcsey u. (utolsó szakasz), Erkel u. (utolsó szakasz), Eminescu u., Móra u., Hunyadi u., Hősök u., Ady u., Batthyány u. (első szakasz), Déli sor, Nap u., Széchenyi u. (utolsó szakasz), SZECSEV lakópark, Bocskai u., és az Újfalu. 

Kalcsó Istvánné polgármester

A személyes adatok kezelésével összefüggő tevékenységeinket az új Európai Uniós általános adatvédelmi rendeletben (GDPR: General Data Protection Regulation) kötelezően előírt és alkalmazandó szabályok tekintetében felülvizsgáltuk és elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy az abban, valamint a hazai hatályos jogszabályokban meghatározott követelményeknek megfelelően végezzük.

Az adatvédelmi dokumentumok a dokumentumtárban található.

 

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató