Tisztelt kétegyházi lakosok!

Tájékoztatom Önöket, hogy a Békés Megyei Önkormányzat új programsorozatot indított, minden hónapban, változó helyszíneken tart fogadóórát a megyei elnök és alelnökei. 

A kezdeményezés célja, hogy a településen élők személyesen mondhassák el gondjaikat, problémáikat, észrevételeiket a megye vezetőinek oly módon, hogy ehhez ne kelljen beutazniuk Békéscsabára, levelet írniuk vagy felvenniük a telefont. 

A személyes találkozó mindig közvetlenebb, a téma alapos kifejtésére alkalmat adó lehetőség, amivel érdemes élni. 

A Fogadóóra sorozat Békés megye településeit járja végig. 

Kétegyházára Tolnai Péter alelnök úr látogat április 20-án (szerdán) a lakosságot 15.00 órától várja a Polgármesteri Hivatalba.

Kérem, szíveskedjenek élni a lehetőséggel és személyes ügyeikben az alelnök Úr fogadóórájára eljönni. 

Kalcsó Istvánné polgármester

A személyes adatok kezelésével összefüggő tevékenységeinket az új Európai Uniós általános adatvédelmi rendeletben (GDPR: General Data Protection Regulation) kötelezően előírt és alkalmazandó szabályok tekintetében felülvizsgáltuk és elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy az abban, valamint a hazai hatályos jogszabályokban meghatározott követelményeknek megfelelően végezzük.

Az adatvédelmi dokumentumok a dokumentumtárban található.

 

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató