Tisztelt Kétegyházi Lakosok!

Önkormányzatunk sikerrel pályázott és tagja lett a Helyi Közösségi Akadémiák (tudásközpontok) hálózatának. A tagság keretében részt vettünk egy olyan képzésben, melynek során ?megálmodhatjuk a jövőnket?. 

Ezúton szeretettel meghívom, hogy közösségi stratégiánk összefoglalásában részt vegyen. 

Egy olyan hosszútávra szóló stratégiát szeretnék létrehozni, amely a jövőben érdemben befolyásolja a helyi döntéseket, így meghatározza településünk jövőjét.

Az előre megtervezett műhelymunka keretében az alábbi időpontra szeretnénk sort keríteni:

2015. január 15.(csütörtök) 

A közös tanácskozás 14.00 órakor kezdődik és előreláthatólag 16.00 óráig tart a Polgármesteri Hivatal Tanácskozó termében.

A rendezvény az ÁROP-2.2.22-2013-2013-0001 azonosító számú ?Képzés a konvergencia régiókban lévő önkormányzatoknak? című EU finanszírozású projekt keretében valósul meg. 

Tisztelettel várunk minden kedves érdeklődőt.

Kétegyháza, 2015. január 8. 

Tisztelettel: Kalcsó Istvánné polgármester

A személyes adatok kezelésével összefüggő tevékenységeinket az új Európai Uniós általános adatvédelmi rendeletben (GDPR: General Data Protection Regulation) kötelezően előírt és alkalmazandó szabályok tekintetében felülvizsgáltuk és elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy az abban, valamint a hazai hatályos jogszabályokban meghatározott követelményeknek megfelelően végezzük.

Az adatvédelmi dokumentumok a dokumentumtárban található.

 

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató