Tisztelt Lakosok!

Ezúton tájékoztatom Önöket, hogy 2014. december 01. napjától ? 2014. december 15. napjáig van lehetőség a szociális tűzifa iránti kérelmek benyújtására, amely időpont jogvesztő hatályú. 

A juttatás megállapításának feltétele, hogy a kérelmező családjában az egy főre jutó havi nettó jövedelem nem haladhatja meg a mindenkori öregségi nyugdíj legkisebb összegének 150 %-át (42.750.-Ft), egyedül élő esetén, annak 200 %-át (57.000.-Ft.).

Az elbírálás során előnyt jelent az aktív korúak ellátásra, vagy időskorúak járadékára, vagy lakásfenntartási támogatásra való jogosultság, vagy a halmozottan hátrányos helyzetű gyermekek nevelése.

Kérelem, nyomtatványok a Polgármesteri Hivatal portáján vehetők át, és a Szociális irodán adhatóak le.

Kalcsó Istvánné polgármester

 

A személyes adatok kezelésével összefüggő tevékenységeinket az új Európai Uniós általános adatvédelmi rendeletben (GDPR: General Data Protection Regulation) kötelezően előírt és alkalmazandó szabályok tekintetében felülvizsgáltuk és elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy az abban, valamint a hazai hatályos jogszabályokban meghatározott követelményeknek megfelelően végezzük.

Az adatvédelmi dokumentumok a dokumentumtárban található.

 

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató