Szennyvízhálózat kiépítéssel kapcsolatos információk!

A településen több szennyvízhálózat kiépítéssel foglalkozó kivitelező is megjelent! Ezért szükségesnek érezzük, hogy ismételten felhívjuk az érintettek figyelmét, hogy a szennyvízhálózathoz történő csatlakozás lehetőségéről és annak módjáról tájékoztatást adjunk.

Az ingatlan tulajdonos az Alföldvíz Zrt. által kiadott levélben értesül a szükséges információkról. Ebben részletesen leírásra kerül, hogy milyen műszaki tartalommal és hogyan kell a belső házi szennyvízhálózatot kiépíteni, illetve hogy a szolgáltató, hogyan veszi át a kiépített rendszert! Fontos tudni, hogy a szolgáltató ? ugyanúgy mint eddig mindig- most is csak nyílt árkosan veszi át azokat a belső házi szennyvízhálózatokat, amelyeket nem az általa kiajánlott partner cégek készítettek el.

A partner cégek:

Csaba-Cső Bt. 30/932-9863

Csaviép Bt. 30/943-4844

Malkócs Plusz Kft. 30/904-1214

Csak ezen partner cégek fedhetik vissza a munka végeztével a kiásott árkot!

A személyes adatok kezelésével összefüggő tevékenységeinket az új Európai Uniós általános adatvédelmi rendeletben (GDPR: General Data Protection Regulation) kötelezően előírt és alkalmazandó szabályok tekintetében felülvizsgáltuk és elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy az abban, valamint a hazai hatályos jogszabályokban meghatározott követelményeknek megfelelően végezzük.

Az adatvédelmi dokumentumok a dokumentumtárban található.

 

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató