Meghívó

Tisztelt Kétegyházi Lakosok!

Tisztelettel és szeretettel, meghívjuk Önt 2014. október 8-án (szerda) 16 órára a Polgármesteri Hivatal Dísztermében tartandó térfigyelő rendszer átadó ünnepségre.

Kétegyháza Nagyközség Önkormányzata támogatást nyert a 28/2014. (IV. 1.) BM rendelet alapján közbiztonság növelését támogató térfigyelő rendszer kiépítésére. A 9.400.000 Ft támogatással összesen 11 térfigyelő kamera került közterületen elhelyezésre, amelyek a Fő teret, iskolákat, óvodákat és a fontosabb intézményeket figyelik majd.

Tisztelettel: Kalcsó Istvánné polgármester

A személyes adatok kezelésével összefüggő tevékenységeinket az új Európai Uniós általános adatvédelmi rendeletben (GDPR: General Data Protection Regulation) kötelezően előírt és alkalmazandó szabályok tekintetében felülvizsgáltuk és elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy az abban, valamint a hazai hatályos jogszabályokban meghatározott követelményeknek megfelelően végezzük.

Az adatvédelmi dokumentumok a dokumentumtárban található.

 

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató