Kedves Kétegyházi Lakosok!

A Békés Megyei Képzőművészeti Szabadiskola Egyesület szeretettel várja Önöket a 34. Alkotótábor zárórendezvényére és az alkotótábor művészeinek alkotásait bemutató kiállításra.

Időpont: 2014. július 11-én 18 óra

Helyszín: a Szakiskola régi ebédlője.

 

Ezt követően indul a következő héten az alkotótábor gyermekeknek, amelyről részletesebb információkat az alábbiakban olvashatnak:

?LÉPJ BE TE IS A KÉPZŐMŰVÉSZET VARÁZSLATOS VILÁGÁBA!?

Képzőművészeti tábor a fejlődés jegyében

A Békés Megyei Képzőművészeti Szabadiskola Egyesület alkotótábort szervez Kétegyházán 3 hátrányos helyzetű településen élő, összesen 40 tehetséges általános iskolás korú gyermek részére 2014. július 14-18. között. A Sarkadról, Kunágotáról, Mezőhegyesről érkező, a képzőművészet iránt érdeklődő és arra fogékony tanulók a különböző anyagok felhasználási lehetőségeinek tárházát ismerhetik meg, és különböző technikai eljárásokat sajátíthatnak el. A szakmai program 3 szekcióban valósul meg: tűzzománc, linómetszés, grafika/festészet területén fejlesztjük a résztvevők művészeti tudatosságát és kifejezőképességét, kompetenciáját.

A tábor hétfőn 11 órakor nyitja meg kapuit, ahol rövid tájékoztatást nyújtunk a kitűzött célokról, majd kezdetét veszik a foglalkozások. Szerdán ?betekintő nap?-ot tartunk az érdeklődők számára, illetve délután a Kétegyházi Sérült Fiatalok és Segítőik Egyesülete tagjaival közös alkotómunka keretében kendőt batikolunk, majd pénteken 13 órakor kiállítással zárjuk az alkotóhetet.

A program a Gyermek és Ifjúsági Alapprogram támogatásával és a Nemzeti Család-és Szociálpolitikai Intézet közreműködésével valósul meg.

A tábor ideje alatt Dobi Csilla fotókiállítása is megtekinthető.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

                                                                        Hargittainé Megyeri Valéria

                                                                                          titkár

 

A személyes adatok kezelésével összefüggő tevékenységeinket az új Európai Uniós általános adatvédelmi rendeletben (GDPR: General Data Protection Regulation) kötelezően előírt és alkalmazandó szabályok tekintetében felülvizsgáltuk és elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy az abban, valamint a hazai hatályos jogszabályokban meghatározott követelményeknek megfelelően végezzük.

Az adatvédelmi dokumentumok a dokumentumtárban található.

 

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató