Szennyvízhálózat III. ütem

Megkezdődtek a szennyvízhálózat III. ütemének kivitelezési munkálatai. A kivitelező a KÖVIÉP-OKTAÉDER (Békéscsaba, Őszi u. 3.). Várható kezdés 2014. március 17., várható befejezés: 2014. augusztus 3.

A föld alatt található közművek feltárást követően első ütemben a Kölcsey, Úttörő és Batthyány utcákban kezdődik meg a hálózat kiépítése. A munkák ideje alatt előfordulhat az utcákban a gépjármű forgalom részleges korlátozása. A házi bekötések kiépítésekor a kivitelező munkatársainak az érintett ingatlanokra történő bejutását kérjük tegyék lehetővé!

Amennyiben probléma merülne fel, úgy keressék a szakembereket Nagy Lászlót  a 06-30-68-68-816, Szarvas Jánost a 06-30-950-11-61 es számon, vagy az önkormányzat részéről a Polgármesteri Hivatalban Wittmann Attilát.

Az építési munkálatokkal járó kellemetlenségekért előre is megértésüket és szíves elnézésüket kérjük!

A személyes adatok kezelésével összefüggő tevékenységeinket az új Európai Uniós általános adatvédelmi rendeletben (GDPR: General Data Protection Regulation) kötelezően előírt és alkalmazandó szabályok tekintetében felülvizsgáltuk és elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy az abban, valamint a hazai hatályos jogszabályokban meghatározott követelményeknek megfelelően végezzük.

Az adatvédelmi dokumentumok a dokumentumtárban található.

 

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató