FELHÍVÁS PARTNERSÉGI EGYEZTETÉSRE

 Kétegyháza Nagyközség Önkormányzata tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy

Kétegyháza

HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZATÁNAK

módosítása elkészült.

Kétegyháza nagyközség településrendezési eszközök egyszerűsített eljárás keretében történő módosítására kerül sor az alábbiak szerint:

 

  1. településközpont vegyes területen közcélú építmény elhelyezése - TOP PLUSZ projekt (Piactér) - esetén a HÉSZ által szabályozott beépítési paraméterek növelése céljából;
  2. a 762/1 hrsz-ú ingatlan esetében a beépítési mutatószámok növelése céljából
  3. a HÉSZ hatályos előírásainak pontosítása az építési hely vonatkozásában

Az elkészült anyagot a honlapon, az E-TÉR felületen és a Polgármesteri Hivatalban ügyfélfogadási időben áttanulmányozhatják.

A fenti dokumentációval kapcsolatos észrevételeiket jelen Felhívás megjelenésétől számított 10 napon belül írásban az E-TÉR felületre feltöltve, vagy az alábbi elérhetőségeken tehetik meg:

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Személyesen: 5741 Kétegyháza, Fő tér 9.

A módosítási tervezet egyeztetése a vonatkozó kormányrendelet (419/2021.(VII.15.) 68.§.(1) bekezdés aa) pontja) alapján egyszerűsített eljárásban folytatható le.

A partnerségi egyeztetés a 419/2021.(VII.15.) Korm, rendeletben foglalt követelmények szerint történik azzal, hogy az önkormányzat él a 146/2023. Korm. r. 2.§ által biztosított elektronikus úton történő egyeztetés lehetőségével.

A fenti felhívás itt letölthető:

https://ketegyhaza.hu/index.php/dokumentumtar/category/91-hesz-modositott-tervei

Kétegyháza, 2024. szeptember 02.

Tisztelettel:

Dr. Rákócziné Tripon Emese      polgármester

A személyes adatok kezelésével összefüggő tevékenységeinket az új Európai Uniós általános adatvédelmi rendeletben (GDPR: General Data Protection Regulation) kötelezően előírt és alkalmazandó szabályok tekintetében felülvizsgáltuk és elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy az abban, valamint a hazai hatályos jogszabályokban meghatározott követelményeknek megfelelően végezzük.

Az adatvédelmi dokumentumok a dokumentumtárban található.

 

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató