III. fokú hőségriasztás

Tájékoztatom, hogy a HungaroMet Magyar Meteorológiai Szolgáltató Nonprofit Zrt. előrejelzési adatai, valamint a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ szakmai ajánlásait figyelembe véve, az ország egész területére vonatkozóan 2024. július 13-án (szombat) 00.00 órától 2024. július 18-án (csütörtök) 24.00 óráig III. fokú hőségriasztást adott ki az országos tisztifőorvos. Az előrejelzési adatok változása esetén a szükségessé váló hosszabbításról újabb tájékoztatást küldök, ennek hiányában a riasztás 2024. július 18-án (csütörtök) 24.00 órakor automatikusan érvényét veszti.

A személyes adatok kezelésével összefüggő tevékenységeinket az új Európai Uniós általános adatvédelmi rendeletben (GDPR: General Data Protection Regulation) kötelezően előírt és alkalmazandó szabályok tekintetében felülvizsgáltuk és elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy az abban, valamint a hazai hatályos jogszabályokban meghatározott követelményeknek megfelelően végezzük.

Az adatvédelmi dokumentumok a dokumentumtárban található.

 

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató