Tájékoztatás a hulladékkezelési közszolgáltatás szüneteltetéséről

Tisztelt Lakosok!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy Kétegyháza Nagyközség Képviselő-testületének a hulladékgazdálkodás szabályairól szóló 2/2017. (I.27.) számú rendelete 2023. október 15. napján hatályát vesztette, így a hulladékkezelési közszolgáltatás szüneteltetéséhez a jegyző által kiállított igazolásra a jövőben nincs szükség.

A MOHU MOL Hulladékgazdálkodási Zrt. általános szerződési feltételeiben foglaltak alapján a hulladékgazdálkodási közszolgáltatási résztevékenység keretében végzett szolgáltatás legfeljebb fél év időtartamra szüneteltethető azon az ingatlanon, amelynek használója az ingatlant 60 napot meghaladó időszakban nem lakja, az ingatlant egyéb módon (bérbeadás, szívességi lakáshasználat, bárminemű egyéb hasznosításra) nem használja, az ingatlanon hulladék nem keletkezik, illetve díjhátraléka nincs.

 

Igényét a Területi Szolgáltató (TAPPE Hulladékgazdálkodási, Köztisztasági, Szolgáltató Kft.) ügyfélszolgálatánál személyesen, elektronikus formában, vagy postai úton, illetve a helyi ügyfélkapcsolati pont helyszínén személyesen (5741 Kétegyháza, Fő tér 9. Polgármesteri Hivatal épületében) jelentheti be, TAPPE ügyfélfogadási időben, melynek időpontjait a https://www.ketegyhaza.hu/ weboldalunkon megtekintheti.

Természetes személyként a https://tappe.hu/dokumentumtar/ elérhetőségen az ?Adatlap ? természetes személy ? közszolgáltatási résztevékenység szüneteltetéséhez? elnevezésű formanyomtatványon szükséges a szüneteltetés tényét nyilatkozatával alátámasztani, továbbá a használaton kívüli ingatlan alapdíjas közüzemi számláinak (víz, áram) bemutatása, becsatolása.

Területi Szolgáltató elérhetőségei:

TAPPE Hulladékgazdálkodási, Köztisztasági, Szolgáltató Kft.

Cím: 5600 Békéscsaba, Kinizsi u 4-6.

Tel.: +36 66 447-150

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Honlap: www.tappe.hu

MOHU MOL Hulladékgazdálkodási Zrt. általános szerződési feltételek:

https://mohu.hu/file/documents/0/0066/mohu_mol_hulladekgazdalkodasi_zrt_aszf_kozszolgaltatasi_resztevekenyseg.pdf

A személyes adatok kezelésével összefüggő tevékenységeinket az új Európai Uniós általános adatvédelmi rendeletben (GDPR: General Data Protection Regulation) kötelezően előírt és alkalmazandó szabályok tekintetében felülvizsgáltuk és elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy az abban, valamint a hazai hatályos jogszabályokban meghatározott követelményeknek megfelelően végezzük.

Az adatvédelmi dokumentumok a dokumentumtárban található.

 

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató