Felhívás

A Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság kezdeményezésére a Gyulai Hivatásos Tűzoltóparancsnokság Járási Mentőcsoport felállítását tervezi. A Mentőcsoport a Járás településein (Gyula, Kétegyháza, Elek, Lőkösháza) kerülne szükség szerint bevetésre, nagyobb viharok, belvíz vagy árvíz esetén. A Mentőcsoport fő célja a katasztrófák elleni védekezés, vagy a katasztrófák utáni gyors helyreállítás megkezdése. Elsősorban olyan személyek jelentkezését várjuk, akik hajlandók szabadidejüket áldozni a Gyulai járásban élőkért és vészhelyzetben segítenek a bajbajutott személyeknek. Jelentkezni a Polgármesteri Hivatalban 2013. június 20-ig a Közbiztonsági Referenseknél lehet.

Kalcsó Istvánné polgármester

A személyes adatok kezelésével összefüggő tevékenységeinket az új Európai Uniós általános adatvédelmi rendeletben (GDPR: General Data Protection Regulation) kötelezően előírt és alkalmazandó szabályok tekintetében felülvizsgáltuk és elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy az abban, valamint a hazai hatályos jogszabályokban meghatározott követelményeknek megfelelően végezzük.

Az adatvédelmi dokumentumok a dokumentumtárban található.

 

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató