Forgalmirend-változás

FORGALMIREND-VÁLTOZÁS KÉTEGYHÁZÁN, AZ ARADI ÚTIFORGALMIREND-VÁLTOZÁS KÉTEGYHÁZÁN, AZ ARADI ÚTIÚTÁTJÁRÓNÁLEzúton tájékoztatjuk a kedves lakosságot, hogy a ?Békéscsaba - Lőkösháza vasútivonalszakasz pályaépítése? elnevezésű projekt keretében, cölöpözési munkákmiatt ideiglenesen lezárásra kerül a kétegyházi, Aradi úti szintbeni vasúti átjáró.A vasúti átjáró teljes lezárása érinti a közúti, gyalogos és kerékpárosközlekedést, és tervezetten2023. február 22. 23. valamint 27. 28., naponta 6 órától 18 óráig tart.

A személyes adatok kezelésével összefüggő tevékenységeinket az új Európai Uniós általános adatvédelmi rendeletben (GDPR: General Data Protection Regulation) kötelezően előírt és alkalmazandó szabályok tekintetében felülvizsgáltuk és elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy az abban, valamint a hazai hatályos jogszabályokban meghatározott követelményeknek megfelelően végezzük.

Az adatvédelmi dokumentumok a dokumentumtárban található.

 

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató