Települési ügysegéd

Tisztelt Lakosság!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a téli időszakban (2022. október 29. és 2023. március 17. között) a települési ügysegéd csökkentett ügyfélfogadással működik. Ebben az időszakban minden páros héten szerdán, a megszokott időpontban, 8-16 óráig várja az ügyfeleket az ügysegéd. Ennek megfelelően a következő ügyfélfogadási nap 2022. november 2. napján lesz. Tájékoztatjuk továbbá, hogy a 2022. december 22. napjától 2023. január 8. napjáig tartó igazgatási szünet időtartama alatt a települési ügysegéd ügyfélfogadása szünetel. 2023-ban a települési ügysegéd első ügyfélfogadási napja 2023. január 11. napján lesz.

Békés Megyi Kormányhivatal

A személyes adatok kezelésével összefüggő tevékenységeinket az új Európai Uniós általános adatvédelmi rendeletben (GDPR: General Data Protection Regulation) kötelezően előírt és alkalmazandó szabályok tekintetében felülvizsgáltuk és elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy az abban, valamint a hazai hatályos jogszabályokban meghatározott követelményeknek megfelelően végezzük.

Az adatvédelmi dokumentumok a dokumentumtárban található.

 

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató