Kétegyházi Dragon Taekwondo Hírek

2022. május 21-én immár 20. alkalommal került megrendezésre 7 ország és többszáz harcos részvételével a Hatvani Nemzetek Kupája Taekwondo bajnokság.

Eredmények:

Küzdelem:

  • Kaposi Zorka serdüllő II. lány -50kg 1.hely
  • Nagy Viola Mária serdülő II. lány +55 kg 3.hely
  • Simonka Ramon serdülő I. fiú - 40 kg 3.hely
  • Madarász Nándor serdülő I. fiú +55 kg 6.hely
  • Árvai Fruzsina ifjúsági lány fomagyakorlat 6.hely

Minden versenyzőt megillet a dicséret, Madarász Nándit és Simonka Ramont küzdeni akarásuk és harciszellemük miatt. Árvai Fruzsinát aki formagyakorlatban csak kicsivel maradt le a dobogóról. Nagy Viola Máriát aki a 16-os tábláról régi riválisát is legyőzve szerezte meg a 3. helyet. Kaposi Zorkát aki ezen a napon magasan kiemelkedett minden versenyző közül, Zorka Nemzetközi Bajnoki címet szerzett, vitathatatlan módon, hiszen ellenfele edzője a döntőben bedobta a törölközőt (a 8-közötti selejtezőben Zorka Szerb ellenfelének edzője is így tett), bizonyítva az erőkülönbséget.

Gratulálok minden versenyzőnek a kiemelkedő helytálláshoz.

Nagy László Mester

A személyes adatok kezelésével összefüggő tevékenységeinket az új Európai Uniós általános adatvédelmi rendeletben (GDPR: General Data Protection Regulation) kötelezően előírt és alkalmazandó szabályok tekintetében felülvizsgáltuk és elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy az abban, valamint a hazai hatályos jogszabályokban meghatározott követelményeknek megfelelően végezzük.

Az adatvédelmi dokumentumok a dokumentumtárban található.

 

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató