Közösség díj

Kedves Kétegyháziak!

Örömmel tájékoztatom Önöket, hogy ebben az évben is meghirdetem a Közösség díjat!

Hiszem, hogy a közösségek ereje mindannyiunk számára fontos érték! Ezért döntöttem úgy 2021-ben - hagyományteremtő szándékkal -, hogy az adózott képviselői jövedelmemből Békés megye 1. sz. választókerületének országgyűlési képviselőjeként kitüntető díjat alapítok civil szervezetek, közösségek munkájának elismerésére.

A 70 ezer Ft pénzjutalommal járó díjat annak a közösségnek szeretném adományozni, amely az előző évben a legtöbbet tette a kultúra, közművelődés, egészségvédelem, hagyományőrzés, sport, képzés, ismeretterjesztés, településfejlesztés, közösséggondozás, szociális tevékenység, környezet- és természetvédelem, állatvédelem, polgárőr mozgalom illetve egyéb tevékenységek területén.

Arról, hogy kik kapják a díjat, nem én, hanem az itt élők dönthetnek! A kétegyházi polgárokat kérem, szavazzanak, ki részesüljön idén a Közösség díjban!

Az elismeréssel és a szavazással kapcsolatos további információk az alábbi linken érhetők el:

https://herczegtamas.hu/kozossegert-dij

Szavazni a honlapomon, továbbá a Polgármesteri Hivatalban elhelyezett nyomtatott szavazólapon lehet 2022. február 28-ig. Fontos, hogy a tavalyi évben díjazott közösségre idén nem lehet szavazni!

A kitüntető cím átadására idén is márciusban kerül sor.

Herczeg Tamás

Kétegyháza országgyűlési képviselője

A személyes adatok kezelésével összefüggő tevékenységeinket az új Európai Uniós általános adatvédelmi rendeletben (GDPR: General Data Protection Regulation) kötelezően előírt és alkalmazandó szabályok tekintetében felülvizsgáltuk és elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy az abban, valamint a hazai hatályos jogszabályokban meghatározott követelményeknek megfelelően végezzük.

Az adatvédelmi dokumentumok a dokumentumtárban található.

 

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató