Oltónap

Ezúton értesítjük a tisztelt Lakosságot, hogy Dr. Stégermájer Györgyi főorvos 2022. január 07-én pénteken 14-18 óráig és január 08-án szombaton 10-18 óráig tarja az oltónapot (12 éves kor felett). 
 
Dr. Tarrné Dr. Barna Mária főorvos 2022. január 14-én, pénteken 14-től 18-óráig és január 15-én, szombaton 10-től 18 óráig rendkívüli, Koronavírus elleni oltónapot tart.
 
Mindenkit várnak tisztelettel és szeretettel a Központi Orvosi Rendelőben! Pfizer, Sinopharm és Janssen oltóanyagok fognak rendelkezésre állni. 

A személyes adatok kezelésével összefüggő tevékenységeinket az új Európai Uniós általános adatvédelmi rendeletben (GDPR: General Data Protection Regulation) kötelezően előírt és alkalmazandó szabályok tekintetében felülvizsgáltuk és elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy az abban, valamint a hazai hatályos jogszabályokban meghatározott követelményeknek megfelelően végezzük.

Az adatvédelmi dokumentumok a dokumentumtárban található.

 

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató