Önkormányzati óvodába való jelentkezés időpontja

Értesítjük a Tisztelt Lakosságot, hogy az újonnan megnyitásra kerülő Önkormányzati óvodába a jelentkezés időpontja 2013. április 8-12. napja, helye: Polgármesteri Hivatal Titkársági irodája. Kérjük a kedves szülőket, hogy aki ebbe az óvodába szeretné gyermekét beíratni, a megadott határidőn belül jelezze szándékát.

A nyilatkozathoz szükséges iratok: a szülő és a gyermek (ek) személyes okiratai, lakcím kártya.

Az óvoda megnyitásához, az eljárás elindításához a gyermekek létszámát is tudnunk kell. Kérem, azok a szülők is jelezzék szándékukat, akiknek gyermekük már óvodába jár, de szeretnék átíratni.

Kalcsó Istvánné polgármester

A személyes adatok kezelésével összefüggő tevékenységeinket az új Európai Uniós általános adatvédelmi rendeletben (GDPR: General Data Protection Regulation) kötelezően előírt és alkalmazandó szabályok tekintetében felülvizsgáltuk és elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy az abban, valamint a hazai hatályos jogszabályokban meghatározott követelményeknek megfelelően végezzük.

Az adatvédelmi dokumentumok a dokumentumtárban található.

 

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató