Jubileumi ünnepségsorozat

Tisztelt Kétegyháziak!

Szorgalmasan dolgozunk azon, hogy iskolánk, az Alföldi Agrárszakképzési Centrum Kétegyházai Mezőgazdasági Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium 70 éves jubileumi ünnepségsorozata tökéletes legyen. Ehhez minden segítséget elfogadunk. Régi fotók, dokumentumok, bizonyítványok, cikkek és emlékek kerestetnek! Kérjük, ha rendelkeznek ilyenekkel, bocsássák rendelkezésünkre akár személyesen az iskolában, akár elektronikusan a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.

Ha a rendezvényünket anyagilag is szeretné támogatni, akkor az Almásy Alapítvány bankszámlaszáma 53600116-10010725 nyitott minden felajánlásra.

Tegyük közösen emlékezetessé ezt a kerek évfordulót!

A személyes adatok kezelésével összefüggő tevékenységeinket az új Európai Uniós általános adatvédelmi rendeletben (GDPR: General Data Protection Regulation) kötelezően előírt és alkalmazandó szabályok tekintetében felülvizsgáltuk és elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy az abban, valamint a hazai hatályos jogszabályokban meghatározott követelményeknek megfelelően végezzük.

Az adatvédelmi dokumentumok a dokumentumtárban található.

 

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató