LEADER pályázatok!

Az ÚMVP IV. tengely LEADER pályázati kiírások 2013. június 3-tól nyílnak meg. A korábbi köröktől eltérően beérkezési sorrend alapján, forráskimerülésig lehet majd elektronikus úton pályázatot benyújtani.

A pályázati kiírások (intézkedések) előfeltétele a HVS felülvizsgálata, melyhez elengedhetetlen a helyi szereplők (önkormányzatok, vállalkozók, civil szervezetek) fejlesztési elképzeléseinek ismerete. A projekt ötleteket a mellékelt ?Projektötlet adatlapon? kell megtenni és eljuttatni a hivatal pályázati irodájába legkésőbb 2013. március 29-ig, hogy a pályázati felelősök még határidőben továbbítani tudják a Hajdúvölgy-Körösmente HACS-nak.

A pályázathoz tartozó dokumentumok
Felhívás
Projektötlet adatlap

A személyes adatok kezelésével összefüggő tevékenységeinket az új Európai Uniós általános adatvédelmi rendeletben (GDPR: General Data Protection Regulation) kötelezően előírt és alkalmazandó szabályok tekintetében felülvizsgáltuk és elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy az abban, valamint a hazai hatályos jogszabályokban meghatározott követelményeknek megfelelően végezzük.

Az adatvédelmi dokumentumok a dokumentumtárban található.

 

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató