Agrár- és Vidékfejlesztést Támogató Főosztály ügyfélszolgálat híre

Tájékoztatjuk az érintetteket, hogy a COVID-19 járvány terjedésének megakadályozása érdekében tett kormányzati intézkedésekkel összhangban 2020. november 11. napjától (szerdától) az Agrár- és Vidékfejlesztést Támogató Főosztály személyes ügyfélszolgálata csak előzetes időpontfoglalás esetén áll rendelkezésre.

Kérjük, hogy időpontfoglalással kapcsolatban keressék a 66/814-520 ügyfélszolgálati telefonszámot vagy az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. elektronikus levélcímen keresztül szíveskedjenek egyeztetni.

Felhívjuk figyelmüket, hogy az ügyfélszolgálaton a maszk viselése kötelező.

Agrár- és Vidékfejlesztést Támogató Főosztály

A személyes adatok kezelésével összefüggő tevékenységeinket az új Európai Uniós általános adatvédelmi rendeletben (GDPR: General Data Protection Regulation) kötelezően előírt és alkalmazandó szabályok tekintetében felülvizsgáltuk és elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy az abban, valamint a hazai hatályos jogszabályokban meghatározott követelményeknek megfelelően végezzük.

Az adatvédelmi dokumentumok a dokumentumtárban található.

 

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató