Őszi gyermekfelügyelet

Tisztelt Szülő!

A Kétegyházi Táncsics Mihály Művelődési Ház előzetes felmérést végez őszi szünetben történő gyermekfelügyelettel kapcsolatban. A felügyelet tervezett időpontja:

2020. 10. 26 - 2020. 10. 30. napokon, 7:30 ? 16:00 óra között.

Ezen időszakban azokat a gyermekeket várjuk, akiknek szülei dolgoznak és felügyeletük nem megoldható a fent jelölt időszakban.

Azon gyermekek számára, akik nem rendelkeznek az ingyenes szünidei gyermekétkeztetés jogával, szüleiknek napi egyszeri étkezést lehet rendelni az iskola ebédlőjében, ahol a térítési díjjal kapcsolatos tudnivalókat is biztosítják.

Bővebb információ: Kétegyházi Táncsics Mihály Művelődési Ház.

Telefon Abrudán Andrea: 30/824-1497

Nyomtatványok a lent tölthetőek le, vagy személyesen vehetőek át a Művelődési Házban.

A gyermekfelügyeletet igénylő lapját kérem 2020. október 20. 16 óráig adja le a Kétegyházi Táncsics Mihály Művelődési Házban.

Abrudán Andrea igazgató

A személyes adatok kezelésével összefüggő tevékenységeinket az új Európai Uniós általános adatvédelmi rendeletben (GDPR: General Data Protection Regulation) kötelezően előírt és alkalmazandó szabályok tekintetében felülvizsgáltuk és elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy az abban, valamint a hazai hatályos jogszabályokban meghatározott követelményeknek megfelelően végezzük.

Az adatvédelmi dokumentumok a dokumentumtárban található.

 

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató