Tisztelt Lakosok, Ügyfeleink!

Hivatalunkban ? eleget téve az intézményekre vonatkozó szigorú egészségügyi előírásoknak ? 2020. szeptember 21. napjától kezdődően a március hónapban kialakított rövidebb ügyfélfogadási rendet alkalmazzuk.

 

Ügyeiket jó idő esetén a portaszolgálatnál kialakított ügyfélablaknál intézhetik.

Az őszi, téli hónapok alatt kényelmes várakozási körülményeket fogunk biztosítani az Önök számára, épületen belül.

A hétfői hosszított ügyfélfogadást természetesen továbbra is biztosítjuk, emellett az ügyfélfogadási rend a következőképpen alakul:

Hétfő: 8.00-10.00 és 16.00-17.00

Szerda, péntek: 8.00-10.00

Pénztár:

Hétfő: 11.00-12.00. és 16.00-17.00

Szerda, péntek: 11.00-12.00.

Kedd és csütörtök: Az ügyfélfogadás szünetel!

A személyes jelenlétet igénylő ügyek ? hagyaték, házasságkötés stb. ? intézése során a teljes időtartam alatt az egészségügyi maszk viselése a Hivatal épületén belül kötelező.

Munkatársaim egészségének védelme érdekében kérem együttműködésüket és megértésüket.

dr. Medgyaszai László

jegyző

A személyes adatok kezelésével összefüggő tevékenységeinket az új Európai Uniós általános adatvédelmi rendeletben (GDPR: General Data Protection Regulation) kötelezően előírt és alkalmazandó szabályok tekintetében felülvizsgáltuk és elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy az abban, valamint a hazai hatályos jogszabályokban meghatározott követelményeknek megfelelően végezzük.

Az adatvédelmi dokumentumok a dokumentumtárban található.

 

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató