Koronavírus tájékoztatók

Szűrő
 • Határozat

 • TÁJÉKOZTATÓ Kétegyháza Nagyközség Polgármesterétől

  Tisztelt kétegyházi időskorú Lakosaink!

  Magyarország Kormánya a magyar állampolgárok egészségének és életének megóvása érdekében a 46/2020. (III.16.) számú rendeletével vészhelyzetet rendelt el.

 • Tisztelt Lakosok!

  Településünkön az Önök érdekében és kényelmére korábban bevezetett laborvizsgálati mintavétel határozatlan ideig szünetel.

  Szolgáltatásunk újraindulásáról haladéktalanul értesítjük Önöket.

  dr. Medgyaszai László jegyző

 • Tájékoztató

  Tisztelt Ügyfeleink!

  Hivatalunk személyes ügyfélfogadási rendje az országos veszélyhelyet időtartama alatt a következőképpen alakul:

  Ügyfélfogadás hétfőn, szerdán és pénteken 8.00-10. között.

  Pénztári nyitva tartás: hétfőn, szerdán és pénteken 10.00-12.00 között.

  Egyebekben az ügyfélfogadás szünetel, de a Hivatal természetesen végzi munkáját. Egyidőben legfeljebb kettő ügyfél ügyét intézzük, várakozni épületen kívül lehet.

  Kérem, amennyiben lehetséges, beadványaikat elektronikus úton juttassák el hozzánk.

  Kétegyháza, 2020. március 15.

  Dr. Medgyaszai László

  jegyző

 • Tisztelt kétegyházi Lakosok!

  Kétegyháza Nagyközség Polgármestereként a 45/2020. (III.14.) számú Kormányrendelet 2. §-ában biztosított jogkörömnél fogva 2020. március 16. napjától (hétfőtől) kezdődően, megelőző óvintézkedésként a Kétegyházán működő óvodák és bölcsődék vonatkozásában rendkívüli szünetet rendeltem el. Intézkedésem kiterjed a Magyarországi Románok Országos Önkormányzata által fenntartott óvodára a Kétegyházi Napsugár Óvodára és településünk bölcsődéjére.

  Ügyeletet az intézmények nem tartanak, így a gyermekek elhelyezéséről a szülőknek, gondviselőknek kell gondoskodniuk. Ehhez kívánunk segítséget nyújtani azzal, hogy továbbra is biztosítjuk az étkeztetést az étel kihordásával, a szülők, gondviselők által megadott kétegyházi lakcímre.

  Dr. Rákócziné Tripon Emese

  polgármester

A személyes adatok kezelésével összefüggő tevékenységeinket az új Európai Uniós általános adatvédelmi rendeletben (GDPR: General Data Protection Regulation) kötelezően előírt és alkalmazandó szabályok tekintetében felülvizsgáltuk és elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy az abban, valamint a hazai hatályos jogszabályokban meghatározott követelményeknek megfelelően végezzük.

Az adatvédelmi dokumentumok a dokumentumtárban található.

 

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató