Határon átnyúló közúti forgalmi akadályok elhárítása Socodor és Kétegyháza között

HURO/0802/049_AF


Kétegyháza Nagyközség Önkormányzata Socodor községgel közös pályázatot nyújtott be a Magyarország-Románia Határon Átnyúló Együttműködési Program 2007-2013 pályázati kiírására. A pályázat pozitív elbírálásban részesült, így az 576 222 euró összköltségű projekt összesen 547 410,9 euró támogatásban részesült, amelyet 28 811,1 euró önerővel együtt az Úttörő, Bocskai, Zrínyi és a Márki utcák felújítására fordíthatunk.

A közbeszerzési eljárás sikeresen lezajlott, és 2011. április 14-én megkötöttük a vállalkozási szerződést a nyertes ajánlattevővel, a Swietelsky Kft.-vel. A munkaterület átadása megtörtént, a területek bejárását és a szükséges egyeztetéseket követően megkezdődik a beruházás.  A munkálatokról és a projekttel kapcsolatos rendezvényekről folyamatosan értesítjük a lakosságot itt a honlapon. A Magyarország-Románia Határon Átnyúló Együttműködési Programról részletes információkat az alábbi honlapokon olvashatnak:

www.huro-cbc.eu www.hungary-romania-cbc.eu
http://www.socodor.ro/socodor_modernizare-strazi-huro-246.html

Kalcsó Istvánné polgármester

{youtube}ybFgF5ZT7uw&feature{/youtube}

A pályázathoz tartozó dokumentumok
Ajánlattételi dokumentáció
Szerződés
Szerződés módosítás
Eredményhirdetés
Ajánlattételi felhívás
Ajánlattételi dokumentáció tárgyalás
Nyertes szerződés kiegészítés
Nyertes munkaszerződés kiegészítés
Eredményhirdetés tájékoztató
Ajánlattételi felhívás tárgyalás

Ezen honlap tartalma nem feltétlenül tükrözi az Európai Unió hivatalos álláspontját.

A személyes adatok kezelésével összefüggő tevékenységeinket az új Európai Uniós általános adatvédelmi rendeletben (GDPR: General Data Protection Regulation) kötelezően előírt és alkalmazandó szabályok tekintetében felülvizsgáltuk és elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy az abban, valamint a hazai hatályos jogszabályokban meghatározott követelményeknek megfelelően végezzük.

Az adatvédelmi dokumentumok a dokumentumtárban található.

 

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató